Hoe krijg je een frituurmandje schoon?

Cillit Bang, vaatwastabletten, schuursponsje, ontvetter, niets helpt! Wie heeft de goude tip om dat stomme ding ECHT schoon te krijgen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kan zo gauw geen bron vinden, moet iets van tante Kaat zijn ofzo. Dit werkte voor een heel smerig barbecuerooster, dus misschien ook voor je frituurmandje. Doe het mandje in een grote vuilniszak met een flinke scheut ammonia. Goed dichtbinden en een nacht laten staan. Volgende dag (bij openmaken liefst in de open lucht) kun je het vet er blijkbaar zo afvegen.

Ovenreiniger en staalwol.

bij mij werken vaatwastabletten wel. water in de pan, tablet erin, aanzetten, laten prutten en ik kan het zo verwijderen!

Haal bij de supermarkt even de 'Dreft ontvetter' deze werkt verschrikkelijk goed... Of anders de 'Ajax Professional Ontvetter', maar die is wat minder te verkrijgen... Toegevoegd na 56 minuten: Wat verder gegarandeerd werkt is 'zoutzuur'... Wel even je voorzorgsmaatregelen nemen met je PBM's...

Kokend water met een handvol soda. Goedkoop, milieuvriendelijk en niet zo agressief als vele andere produkten.

Een frituurmandje krijg je echt schoon door deze een nacht te laten weken in zeer héét water, waaraan een sopje van vloeibare zeep en soda is toegevoegd. Daarna afborstelen en je frituurmandje is weer schoon.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100