Hoe rol je de kabel van de hogedrukreiniger het beste op zonder dat deze begint te krullen? Kabel is 6 meter lang maar je kan enkel zo'n 3-4 meter ver

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je pakt het laatste stuk van de kabel. Iedere keer als je het volgende stuk pakt, pak je een stuk zo groot als je arm lengte. En als je hem pakt dan gaat de kabel proberen te draaien, maar dan moet je tegen de richting in draaien. Het duurt even, maar zo blijft de kabel perfect.

Bronnen:
toevallig had mijn schoonvader me dat pas...

Altijd vanaf het apparaat naar de stekker toe oprollen. Hierdoor kan het snoer ronddraaien zodat deze niet in de knop raakt. Zou je het andersom doen dan kan dit niet en zal je snoer gaan krullen en zelfs erger kapot gaan.

Probeer met de originele draaiing mee op te rollen! Dat rolt het makkelijkste! Hoe het kan dat je maar een reikwijdte hebt van 3 à 4 meter terwijl je 6 meter kabel hebt weet ik niet, misschien een foto?

Rol de kabel eerst helemaal af vanaf het apparaat naar de stekker toe. Vervolgens rol je hem weer op vanaf het apparaat. Op die manier rol je eerst alle draaiingen eruit en dan rol je hem weer goed op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100