Hoe kan ik een "ja/nee" sticker van m'n brievenbus verwijderen? Al van alles geprobeert maar ding zit muurvast.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Even een fohn erop niet te heet dan wordt de lijm zacht en kun je hem verwijderen de eventuele lijmresten kun je verwijderen met "lijmrestverwijderaar" weghalen.

Bij de drogist kun je hele kleine flesjes sticker verwijderaar kopen.

Je kunt wasbenzine proberen!

stomen misschien ?

Op deze site vind je allerlei tips: http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rubriek=vlekken&label=Sticker http://www.omawapsie.nl/waps_weet_raad/vlekkentips/sticker_verwijderen.html

Als oplosmiddelen niet werken, kun je het probleem ook andersom benaderen. Wil jij wel graag reclame in de bus? Of wil je juist helemaal niets, dus ook geen huis-aan-huisbladen? Plak dan een Ja/Ja of een Nee/Nee sticker over de oude sticker heen. Probleem opgelost ;)

Je kunt het met petroleumether goed verwijderen

Eraf branden.

Gewoon je haardroger er opzetten, dan smelt de lijm en kan je die sticker er zo afhalen

wachten tot het zonnetje erop staat .Of even met de strijkbout erop en dan rustig eraf trekken . Toegevoegd na 3 uur: Als je andere etiketten of stickers wilt verwijderen op potten (glas of metaal) , moet je ze eerst onder waterzetten om te zien of er wateroplosbare lijm op zit .Als dat zo is , kan je ze er zo afhalen . Zoniet , warm maken boven 'n heeeel laag gasvlammetje . 100 % zeker haal je ze er dan vanaf . De achtergebleven lijm kan je met lampenolie of terpentine wegkrijgen . Maar natuurlijk niet in de buurt van het vlammetje !

Met terpentine wil het vaak ook wel lukken

Dit is geen grapje, en je hebt het vast in huis: smeer er een dikke laag pindakaas op, laat het een tijdje intrekken, en je veegt zo je sticker eraf!.

Een nieuwe sticker met smileys eroverheen?

Er is milieu vriendelijke stickerverwijderaar te koop. Deze ruikt naar sinaasappel. Als je deze erop spuit en enkele minuten laat zitten heb je ten eerste geen beschadigingen en je kunt het er zo vanaf vegen.

met een haardroger, daar verwarm je de kleefstof mee en dan komt ie zo mee

Als eerste 'gewoon' de sticker lostrekken. Deze Nee/Nee stickers die je gratis bij de gemeente krijgt zijn altijd op papierbasis. Er zal dus papier en lijm achterblijven. Dit is makkelijk te verwijderen door er de Stickerverwijderaar van bv HG op te deppen. Even inweken en poetsen maar. Wat ook goed werkt is gewoon citroensap erop doen. Ook even inweken en ook flink poetsen. Dan moet het weggaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100