Is het uberhaupt mogelijk om een witte kraag wit te houden?

Dan bedoel ik niet met wassen (nazorg), maar preventief de kraag schoon te houden? Wat kun je er tegen doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dragen wanneer het nodig is,en daarna meteen uitdoen. Wisselen van overhemd bv,zodra het officiele gedeelte voorbij is.

Er zijn hemden of blouses die een ingenaaid ander stukje stof erin hebben zitten, deze zijn meestal wel iets duurder. Ik denk dat als je hier snel last van hebt dat je bij een kledingherstelwinkel er wel een lapje in kunt laten zetten.

Er zijn stoffen die een appretlaag hebben, dat is een vuilafstotende laag die vooral ook op tapijtvezels zitten. Deze laag slijt op den duur en dan wordt tapijt pas echt vuil. Vroeger war er ook appret in de handel die via het wassen of opspuiten voor een impregnering zorgde. De antirain sprays voor leder, tentdoek ed. is in wezen ook een appretlaag. Dus stoot zo een laag niet alleen water maar ook vuil af. Je kunt het wat vergelijken met een waslaag op de autolak.

Sjaaltje om je nek en je kraag met een knoopje open houden. Col eronder Wit is maar kort wit. Als je je bloes hoog gesloten houdt kun je die makkelijk een dag dragen. De binnenkant zie je dan niet. Toegevoegd na 11 uur: Bij Singer zag ik van die overheen-leg-kraagjes. Ook nog een mogelijkheid. Afscheiding van huidvet en transpiratie blijft altijd.

Talcpoeder doet wonderen .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100