Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat zijn de energietarieven per 1 januari 2023?

Waar vind ik een grafiek van de energietarieven per 1 januari 2023? Ik zou graag een overzicht van alle leveranciers hebben, want ik wil graag energietarieven vergelijken per leverancier.

een jaar geleden
in: Energie
2.4K
criseyde
een jaar geleden
Daar heb je vergelijkingssites voor
ronron1212
een jaar geleden
Vanaf 1 januari 2023 geldt een prijsplafond op energie voor alle huishoudens en andere kleinverbruikers. Voor gas wordt het maximale tarief € 1,45 per kuub tot een verbruik van 1.200 kuub. Voor elektriciteit wordt het maximale tarief verlaagd tot € 0,40 per KWh en het maximale verbruik verhoogd tot 2.900 kWh.
ronron1212
een jaar geleden
https://www.gaslicht.com/energievergelijken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Het is niet zo maar te zeggen wat de energietarieven zijn die voor jou gelden. Energietarieven kunnen verschillen voor particuliere en zakelijke gebruikers, en zo zijn er nog meer zaken die de tarieven beïnvloeden.

Ik raad je aan gebruik te maken van een of meer vergelijkingswebsites.

Op websites als Gaslicht.com https://www.gaslicht.com/energievergelijken en Independer.nl https://www.independer.nl/energie/intro.aspx kan je de energietarieven van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Deze websites hebben de beste informatie over actuele tarieven.
(Lees meer...)
een jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding