Buitenkeuken in elkaar knutselen... welke kookplaten oid gebruiken?

We krijgen binnenkort een overkapping bij ons huis waar we ook in de zomermaanden bij wat slechter weer kunnen 'buitenleven'. Nu wil ik ook graag een soort van 'buitenkeuken' maken. Ik heb hiervoor een paar leuke kastjes die geschikt zouden zijn om daar wat in te bouwen/op te zetten waar ik dan ook op kan koken, bakken, grillen oid.. Ik weet nu alleen niet goed wat ik daarvoor het beste zou kunnen nemen.

Inbouw zou kunnen, maar als het er gewoon op geplaatst kan worden dan is het ook goed. Maar dan dus niet gewoon een ouderwetse gaskookplaat met vier pitten waar je aardappelen, groente en vlees op moet kunnen koken, maar iets leuks waarbij je op een gewone gasbus of electrisch wat lichte maaltijden kan bereiden.

Ik weet niet wat er te koop is op dat gebied en ben dus op zoek naar leuke, originele, (en liefst niet te dure) ideeën.

Toegevoegd na 3 minuten:
Friteuse, paninimaker, en BBQ heb ik zelf al om er evt. bij te zetten...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt een wokbrander op gas kopen. (rond de € 45,-) Daarnaast kunt je een electrische of gasbarbecue plaatsen. Je kunt ook op marktplaats een complete buitenkeuken kopen. Deze zijn vaak veel voordeliger dan een nieuwe. Toegevoegd na 2 minuten: Veel plezier met je buitenkeuken straks. Is ook al jaren mijn droom ;) Toegevoegd na 10 minuten: Op deze site staan hele mooie voorbeelden. http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://www.bowisse.nl/assets/images/buitenfornuis_ass.jpg&imgrefurl=http://www.bowisse.nl/html/assortiment.html&usg=__U2TKY7fFyLHP722gh1YOhW28lAs=&h=142&w=142&sz=6&hl=nl&start=6&um=1&itbs=1&tbnid=ylm47TsZggDKrM:&tbnh=94&tbnw=94&prev=/images%3Fq%3Dbuitenfornuis%26um%3D1%26hl%3Dnl%26sa%3DN%26rlz%3D1R2GGLL_nlNL357%26tbs%3Disch:1

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100