Hoe maak ik een collage op posterformaat?

Ik wil op het formaat van een deurposter een stamboom maken met foto's van mijn 74 familieleden. Ik wil dat digitaal met mijn huis-tuin- en keukencomputer maken en dan op canvas laten drukken. Hoe doe ik dat?

Toegevoegd na 5 uur:
Het gaat mij vooral om het maken van de COLLAGE op mijn computer die dan van zo'n kwaliteit is dat hij opgeblazen kan worden tot de grootte van een deurposter.

Toegevoegd na 5 uur:
Ik wil graag weten met welk programma ik zo'n collage kanmaken. Paint wordt hier al ergens gemeld, maar ik zou niet weten hoe. Fotoshop of zo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Beslis eerst even wat voor soort afdruk je wil laat maken want je heb zoveel soorten Poster, Canvas, Forexplaat Lichtbak, Alu-dibond, Acrylglas, Kleeffolie, PVC-zeil of Fotobehang en in welke maat ze het voor je kunnen maken. en op die maat/verhouding maak jij dan je collage in een foto programma staand of liggend en doe dat natuurlijk niet in een te lage resolutie ivm grote afdruk (ikzelf doe alles met Adobe Photoshop Elements) als dat klaar is dan naar (bijvoorbeeld) onderstaande site en daar heb je keuze genoeg om af te laten drukken.

Bronnen:
http://www.posterxxl.nl/product/canvas/Uw-...

Je kunt bij diverse winkels posters laten afdrukken; als de foto's digitaal hebt, kun je dit doen in het programmaatje van de winkel zelf; Bv. Hema of Blokker (kwaliteit is hetzelfde, maar blokker is goedkoper) Dan kun je ze niet op canvas laten drukken. Dit kan wel als je bv. in paint een collage maakt en die dan upload.

Bij heel veel online diensten kan je posters op veel formaten laten drukken. Google enkel op 'canvas bedrukken' en je komt tientallen sites tegen. Zorg dat je van tevoren dit maakt met een goed programma, let ook op de resolutie succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100