ik heb een vulpen alleen zit er een reserve vulling vast in de achterste deel van de vulpen hoe haal ik di er uit want hij zit goed vast?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan wel even een knoeiboel worden, maar als de reserve-vulling er echt uit moet, zou je een houtschroef of parker van voldoende lengte in de achterkant van de vulling kunnen draaien, en zo de vulling er uit trekken. De houder goed uitspoelen is dan de afwerkende fase.

Je zou het met een lange nagel kunnen proberen:duw de nagel in de reserve vulling en draai daar dan wat mee rond en dan proberen of je de vulling kan mee uittrekken.(je kan ook eerst direct proberen eens de nagel er in zit of de vulling niet mee komt)

Als dit lukt haal je hem eruit zonder knoeien. Achterste deel vulpen een minuut onder de hete kraan houden (wel zo dat er geen water in loopt). Als het goed is zet het materiaal dan een klein beetje uit. Dan direkt hard (maar wel voorzichtig dat hij niet breekt) ermee op tafel tikken met de open kant naar beneden. Als je gelukt hebt schiet de vulling dan los. Bij geen resultaat herhalen maar dan 2 minuten met heet water behandelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100