Bestaat er een goedkope lamp die alleen in het donker/schemering aangaat en alleen bij bewegingsdetectie?

Hoi hoi,

Ik vraag me af of er lampen bestaan met bewegingssensor, maar die alleen bij schemering of donker aan gaan. Dus pas als het aan deze twee voorwaarden voldoet, dat hij aan gaat.

Ik kom alleen 'complete' lampen tegen voor tientallen euro's, maar ik wil alleen een lamp die je in de fitting draait met zo een dergelijk sensor. Deze ben ik wel tegengekomen, maar alleen als het donker is gaan ze aan (ongeacht of er wel/niet beweging is) of alleen bij beweging gaan ze aan (ongeacht of het licht of donker is) en ik wil dus een combinatie hiervan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja die zijn er. Een zogenaamde aanwezigheids detector van light things Wij hebben die zelf bij de Multmate gekocht, maar kan er helaas geen link van vinden. Je kunt de tijdsduur instellen hoe lang de verlichting aan moet, en je kunt qua lichtsterkte instellen wanneer de lamp moet gaan branden, dus in donker altijd maar bij hogere lux Sterkte niet, is zeer eenvoudig in te stellen. Bevalt ons prima Toegevoegd na 1 minuut: Dit is een losse sensor die je aansluit tussen lichtschakelaar en lamp, zit dus geen ingebouwde lamp aan.

Nee. Losse lampen met ingebouwde bewegingssensor en licht-donker sensor zijn er niet. En al zeker niet goedkoop. Met licht-donker sensor kan wel, maar met bewegingssensor wordt moeilijk, omdat deze afgesteld moet worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100