Hou verwijder ik teer , bitumen , van mijn bakstenen muur?

Met de hoge drukspuit is het me niet gelukt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

er is 1 iets wat echt heel erg helpt dat is diesel niet goed voor het milieu maar als je wat in een plantenspuit doet en je spuit het op je muur dan spoelt het er zo van af. Diesel lost bitumen teer en al die bende op. Als je het er op heb gespoten en druipt eraf pak je de hogedruk reiniger en je spuit het er zo van af. Chauffeurs van asfalt wagens maakte hun auto ook schoon met diesel om al dat teer eraf te halen tegenwoordig mag dat niet meer ivm het milieu. Maar bij jou gaat het om klein stukje dus een beetje diesel kan geen kwaad.

Met dit spulletje:

Bronnen:
http://www.vinckier-nv.be/tegels/onderhoud...

Een tip uit de categorie 'baat het niet dan schaadt het ook niet' Een oud huismiddel om teervlekken te verwijderen is boter: Wrijf de donkere, taaie massa eerst in met boter. Net als bij hars wordt de vlek daardoor gebonden, zodat de ergste sporen na het inweken al voorzichtig kunnen worden verwijderd. Behandel de vlek vervolgens met wat alcohol of terpentijn.

Bronnen:
Oma weet raad

Met doeken gedrenkt in terpentijn en wrijven , wrijven en wrijven of ook het produkt dat gebruikt wordt om nagellak te verwijderen.

Inderdaad een vluchtig middel zoals terpentine maar dit laat weleens witte vlekken achter, ik heb het recentelijk met lampolie gedaan. werkte prima.

Er is maar 1 manier de muur laten zandstralen. Het is wel niet goedkoop, maar je krijgt een prachtig resultaat. Ga naar www.agzgevelreineging.nl en kijk hoe het werkt. Toegevoegd na 23 uur: Sorry het I mailadres niet goed weergegeven. het moet zijn www.agz.-gevelreineging.nl

Benzine. (Kijk uit het is een brandbaar goedje)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100