Hoe deuk je en veldvles uit?

Ik ben op een veldfles gevallen en nu zot er een flinke deuk in ik hoop dat iemand een slimme manier heeft om hem uit te deuken

Weet jij het antwoord?

/2500

Tot aan de rand vullen met water en in de vriezer plaatsen. Ieder uur even checken hoe het er voor staat. Het water zet uit in de vriezer en egaliseert zo de deuken. LET OP: De veldfles kan exploderen als deze te lang in de vriezer staat; dus echt regelmatig controleren!

Bronnen:
https://www.youtube.com/watch?v=Sk9jEFNlJf0

Als je veldfles niet van erg dik aluminium o.i.d. is gemaakt kun je de veldfles ongeveer voor de helft vullen met 'verse' cola, of elke frisdrank met flinke hoeveelheid prik(Sinas is altijd wat minder). En dan flink schudden....en eventueel over de deuk wrijven met de vinger... Toegevoegd na 28 seconden: Niet vergeten de dop er strak op te draaien... :-)

Bronnen:
http://www.devonbuy.com/expanding-a-squash...

Zo deden wij dit vroeger.vul de fles .neem het rubbertje van de sluiting en leg dat op de flessenhals.druk dit tegen de kraan aan en open langzaam de kraan een beetje.zorg voor genoeg tegendruk met je handen en langzaam zullen de butsen en deuken verdwijnen.

Ingedeukte fles helemaal vullen met water en het rubbertje van de stop doen. Dit rubbertje op de tuit van de fles leggen. Nu een fietspomp nemen en ze stevig op de rubber duwen. Vervolgens pompen. U gaat de deuken zo zien verdwijnen. Het kan zijn dat u bij fel gehavende flessen tussenin water moet bijvullen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100