Waar kan ik terecht in (de buurt van) Amsterdam om te praten met iemand over welke kogellager en as en dergelijke ik nodig heb voor mijn project?

Ik kom voor het eerst in contact met kogellagers en dergelijke voor een project dat ik wil maken, en ik heb advies nodig van iemand die mij kan helpen bij het kiezen van het juiste materiaal voor mijn project. Ik wil dus het liefst persoonlijk met iemand kunnen praten over mijn benodigdheden zodat ik ook kan vragen hoe het allemaal in zijn werk gaat, wat ik precies zal nodig hebben etcetera... Waar kan ik dergelijk advies vinden? Het liefst in of in de buurt van Amsterdam.

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor te beginnen lijken me een fietsenmaker en een automonteur de aangewezen personen. Mocht hun kennis niet ver genoeg gaan, dan kunnen ze je wellicht doorverwijzen. Kleine waarschuwing. Er zijn fietsenmakers en fietsenmakers. Sommigen kunnen wel een beetje een fiets maken, maar begrijpen er niet zoveel van. (Dat geldt voor alle beroepen.) Dus haak niet meteen af, en zoek naar iemand met begrip van de materie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100