Wat gebeurt er als ik een batterij opeet?

Krijg ik dan electrische superkrachten, bijvoorbeeld dat mensen een schok krijgen als ze me aanraken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, je wordt Superman en kan electronische golven geven en beam-stralen en in de toekomst kijken. Zelf start ik de dag altijd met 4 batterijen bij mijn ontbijt.

Ha, die HeroDD; Behalve een vieze smaak in je mond en een zware klomp in je maag denk ik niet dat er veel spannends gebeurt.

Ja, en natuurlijk wordt je lichtgevend!

Batterijen hebben maar een kleine hoeveelheid spanning die ze leveren, dus dit zal (bijna?) niet te merken zijn voor andere personen. Dan zou je meerdere batterijen op moeten eten en zorgen dat ze allemaal in serie staan, netjes met de plusjes op de minnetjes en zo in je maag. Maar dat wordt een hele klus ;) En sowieso niet opeten... zitten geen voedingsstoffen in dus je kunt beter een kop koffie nemen. Krijg je ook (net als batterijen die op den duur op raken) kortstondig wat energie van, maar is wat gezonder dan de giftige stoffen die in batterijen zitten ;)

Je wordt ziek en je krijgt buikpijn, vooral als je deze opeet (wel in 1 keer doorslikken). Afmetingen in mm: 119x84x23

Misschien poep je m weer uit. Anders moet je naar het ziekenhuis :)

Ik had vroeger een pop met batterijen in haar buik en een platenspelertje in de rug, dus als ik die baterijen te eten gaf ging ze zingen...maar ja das geen antwoord op de vraag. Je krijgt geen superkracht en je geeft geen schok, misschien ga je wel mooier zingen.

Nee dan vergiftig jezelf alleen maar... En anders niets... De enige die een schok krijgt is jezelf als je ziet en beseft wat je gedaan hebt...

Afhankelijk van het type batterij word je snel of iets langzamer vergiftigd. Het maagzuur zal misschien in staat zijn om de batterij te openen, waarna de zware metalen ongehinderd in je spijsvertering worden opgenomen. Het zal je krachten wel doen afnemen, niet toenemen. Als de batterijen vol geladen zijn kan je ook nog inwendig verbranden als er een kortsluiting ontstaat. Nee, dit is niet de manier om superkrachten op te doen, hooguit in je dromen als je in coma ligt naderhand...

ik denk dat er niet zo best uit zal zien als je dat gaat opeten. zozo wat een fantasie heb jij zeg. je wordt er ziek van. In alle batterijen zitten stoffen die schadelijk zijn voor het milieu

zorg dan wel dat je Duracell eet, dan blijf je het heeeel lang doen!

Ligt eraan of je een trommeltje hebt:

Dan gaan je oren licht geven!!

pffff wat een vraag zeg, NEE nooit opeten! in elke batterij zitten giftige stoffen en zware metalen en die zijn echt niet gezond. Vitaminen zitten er ook niet in en je tanden worden er ook niet sterker van (misschien een schokje bij het kauwen als het tegen je vulling aan komt). Maar als je echt ziek wilt worden of dood wil gaan neem dan vooral veel batterijen met een kwik verbinding. Oh ja, maak je dan ook maar geen zorgen meer over de Mexicaanse griep want voor dat jij die hebt ben je er al niet meer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100