Het lamelparket is totaal 22 mm. De tegel is 10 mm. (ex. lijm) Is het mogelijk dat deze op dezelfde hoogte kan getegeld worden als mijn kamer?

Of kan ik beter zorgen dat mijn keukenvloer hoger komt te liggen door egaline?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het mooist is natuurlijk wanneer het gelijk is. Maar 12 mm lijm ertussen is natuurlijk bijna onmogelijk. Ik zou de keukenvloer ophogen met egaline want het is natuurlijk wel heel erg mooi als beide vloeren gelijk zijn, want de keuken lager laten ivm eventueel water lijkt mij onzin en zeker niet wenselijk.

Ik zou mijn keukenvloer lager laten zodat eventueel water naar de tegelvloer af zou lopen en niet op het parket terecht komt.

Het beste en mooiste is de vloer op te vullen. Zodat de tegelvloer gelijk komt te liggen met de lamellenparket en er geen gevaar is om te struikelen vanwegen het hoogteverschil

uit ervaring weet ik dat het kan 12 mm uitvullen met lijm maar het leggen van de tegels wordt er niet makkelijker op omdat deze gaan zwemmen in de lijm dus ik zou gaan voor uitvullen met egaline en dan met een gewone lijmkam de tegels lijmen zo houd je de vloer ook mooi vlak omdat je ze allemaal even diep in de lijm drukt en dat wordt echt moeilijk bij twaalf mm lijm.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100