kun je een gewone boekenkast geschikt maken voor in de douche?

wij hebben een goedkope boekenkast, zo iets als op het plaatje maar dan goedkoper. deze willen wij gaan gebruiken om handdoeken en shampoo en dergelijke neer te zetten, en dat willen we dus in de badkamer. is er een manier om zo'n kast daar geschikt voor te maken? ik weet nog niet hoe goed de stoomafvoer in ons nieuwe huis is, maar ik kan geen raam open zetten. er wordt wel een ventilatierooster geplaatst.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het massief hout is, dan kom je met goed vernissen een heel eind. Als het fineer is, dan zal er altijd vocht achter de fineer kunnen komen, en dat is funest.

Onze ervaring is dat je er jaren plezier van kan hebben in de badkamer. Wij hebben jaren dit soort boekenkasten gemaakt, en ik ben ze op alle denkbare plekken tegen gekomen. Zo te zien is het een fineer kast,of met een melamine laagje, deze kasten zijn niet duur,wat let je, zet hem in de badkamer,en je kijkt gewoon hoe het afloopt,als het niet te nat is heb je er jaren plezier van,en dan koop je gewoon weer een nieuwe. Je kan ook nog overwegen hem een kleurtje te geven,en lak beschermt hem ook nog.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100