Waar kan ik een los ugg-logo kopen?

Ik heb laatst mijn ugg logo van mijn rechter ugg beschadigd tijdens het fietsen en hij is los gegaan en vies geworden, ik krijg die (olie)vlek er helaas niet uit (ik heb alles al geprobeerd) Nu wil ik natuurlijk niet met uggs rondlopen waar er maar 1 logo aanzit .. Weet iemand een site/winkel waar ik zulke logo's los zou kunnen kopen?
Ik ben trouwens al naar een schoenenmaker geweest en die kan het logo weer aan maken maar dan moet ik wel eerst een goede hebben.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vraag het eens na bij een winkel waar ze Ugg's verkopen, als ze al los verkoopbaar zijn (lijkt me sterk, maar andere logo's zijn ook los te koop. Zal niet allemaal echt zijn, maar goed) zouden zij dat moeten weten.

DAT kan dus niet ; als je die dingen los kon kopen, zou iedereen van zijn Action-pantoffels van een paar euro zogenaamde 'echte uggs' kunnen maken. Overigens ben jij vermoedelijk de enige die het ziet of het belangrijk vindt. Als je vrienden je beoordelen op het zichtbaar zijn van het merk van je kleding , wordt het geen tijd voor een nieuw logo, maar voor nieuwe vrienden.

Ik denk dat de enige mogelijkheid er in zit, dat je de fabrikant contacteert.Maar of het allemaal de moeite waard is ? Er zijn goede producten te verkrijgen.Ook kan je met fijn penseelwerk en de juiste verf het logo redelijk goed krijgen.

Je kan het proberen bij de fabrikant, of een gecertificeerde verkoper. Wel goed je verhaal uitleggen en foto's laten zien, of de uggs laten zien. Dan heb je misschien wat meer kans dat ze toehappen. Maar ik moet je wel eerlijk zeggen dat ik denk dat dit niet de juiste weg is. Anders zou iedereen zo'n logo kunnen kopen/krijgen en dit op nep-uggs kunnen plakken. Ik heb ook nog een andere tip. Op marktplaats is er een dame die merk-logo's verkoopt om zelf op kleding te naaien. Je zou haar kunnen contacteren en vragen of zij dit misschien voor je kan regelen? Sorry, ik weet even niet de naam van deze handelaar, maar gewoon even zoeken op marktplaats.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100