Wat is een goede lamineermachine?

Dus welke krult niet de lamineervellen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet niet of je dit merk hier ook kunt kopen, maar ik heb een Olympia A280 en een pak lamineervellen in verschillende maten. Begin dit jaar gekocht bij Kaufland, ( voorheen Famila) in Duitsland, voor samen €15. Ik kan er koud en warm mee lamineren, ZONDER krullen, en ben er zeer tevreden mee :)

Ik heb er ooit eentje bij de Liddle of Aldi (weet niet meer welke van de twee, sorry) gekocht en die doet het prima. Je moet wel de vellen er goed om in doen natuurlijk...

Het krullen ligt niet aan de lamineermachine, maar aan het soort lamineerhoezen wat je koopt. Goedkope en dunne kwaliteit gaat krullen. Let ook op de temperatuur die aangegeven wordt op de lamineerhoezen, die moet overeen komen met de hitte van de lamineermachine.

Is het alleen voor hobby of voor professioneel gebruik?Lamineer je zelden iets heb je geen eens een lamineermachine nodig.Pak de strijkbout er maar bij,dat werkt net zo goed. Begin op een lage temperatuur b.v wol/zijde..aanvankelijk van de dikte van de hoezen en leg een theedoek op de lamineerhoes.Strijk er een paar keer overheen,goed aandrukken,en controleer regelmatig of het al plakt.Heeft het nog niet het gewenste resultaat,strijk dan nog een paar keer en zet eventueel de stand van de strijkbout iets hoger. Deze methode werkt perfect..

Ik heb er ook zo een van de Aldi en koop de hoezen altijd als ze in de aanbieding zijn bij de Aldi. Nooit problemen met omkrullen. Wel een tip is om de machine langer warm te laten worden dan tot het lichtje groen is, want anders lamineer je niet in één keer.

Een goede lamineer machine kopen dan zit je al gauw op de meer bedrijfsmatige machines.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100