Ik probeer een lamp aan te sluiten waarom werkt dit niet?

Weten jullie waarom mijn lamp niet gaat branden? De lamp zelf hangt ergens anders maar is al verlengd geweest met een stuk kabel en die kabel komt daar in uit

Weet jij het antwoord?

/2500

Sluit bruin aan bruin en blauw aan blauw dan gaat het goed

Dat is heel simpel je hebt de bruine draad en de blauwe draad in hetzelfde gat van het kroonsteentje gestopt. Dat geeft geheit sluiting. Je moet een van de twee in het gat ernaast doen. Toegevoegd na 2 minuten: Je moet dat 2e kroonsteentje waar die 2 draden inzitten ertussen uithalen en de twee aparte draden op het kroonsteentje dichtst bij het plafond per kleur erin doen. Die gele draad, kan je vergeten. Toegevoegd na 2 minuten: dus ook dat kleine stukje blauwe draad, weg ermee!

Ik zie op je foto een blauwe draad zitten, door blauw gaat de stroom terug. Maar er moet voor licht, ook een draad naar de lamp toe waardoor de stroom naar de lamp gaat, dat hoort een zwarte draad te zijn. Die zwarte draad komt uit je lichtschakelaar en gaat daar als een bruine draad naar binnen en komt er als een zwarte uit. Bij zwart heen en blauw terug brandt je lamp.

Dat enkel luchterklemmetje waar nu die 2 draden van uw lamp inzitten mag er tussenuit. Die 2 draden sluit u aan zoals op bijgevoegde tekening. Toegevoegd na 1 minuut: Op elk van die dubbele luchterklem komt één draad van uw lamp, kleur op kleur.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100