Hoe kan ik mijn keukenkastjes vervangen of oppimpen?

Ik wil graag onze keukenkastjes vervangen of oppimpen, maar omdat we in een huurhuis wonen, hebben de deurtjes aparte maten , zoals: kastdeur: 59,5 cm, bij 56,5.
Kan je deze ergens los bestellen? of bestaat er iets zoals folie om eroverheen te plakken ofzo? (ik ga geen hele nieuwe keuken aanschaffen) hopelijk kan iemand me helpen. Bedankt.

Toegevoegd na 2 minuten:
Zelfs de greepjes hebben een rare maat die nergens te krijgen is.. 11 mm.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een wereld idee en vele mensen al blij mee gemaakt er is tegen woordig plaklaminaat te koop , soort vinyl is dat , zowel in tegels als in stroken te krijgen dat kan je heel makkelijk snijden of knippen op maat folie er af halen en plakken in alle kleuren , gamma heeft het , flexxvloer heet het maar op keuken kastje kan het ook , alleen wel heel goed aandrukken , kost vanaf 20 € per 2 m2 dus redelijk betaalbaar om creatie je keuken op te pimpen , nog wat nieuwe handgrepen erop en wallah , mevr uw nieuwe keuken suc6 Toegevoegd na 12 uur: het was geen flexxvloer maar www.flexxfloor.nl

Dit is juist een normale maat die bij de standaard maat kastjes hoort. Toegevoegd na 3 minuten: Hier kun je allerlei deurtjes bestellen http://www.keukenwarenhuis.nl/artikel-1keukenrenovatie.htm Verder kun je kastjes spuiten of lakken en inderdaad kun je folie gebruiken als de kastjes plat zijn. Toegevoegd na 6 minuten: Zelfs ikea heeft die maat kastjes maar dat gaat weer met een andere sluiting waarschijnlijk.

Vervangen kun je beter niet doen. Het kost een hoop tijd en geld en je moet niet vergeten dat als de huurbaas of eventuele nieuwe huurders het niets vinden, je het terug moet brengen in de staat zoals het was. Wel kun je je kastjes schilderen oid, maar dan ook de zelfde regel met het terug brengen naar de oude staat. Van te voren toestemming vragen aan de verhuurder kan je een hoop tijd, geld en ellende besparen ;)

Als je een klein budget hebt is dit te duur, maar vraag toch even een offerte aan, een mooie, duurzame en betaalbare keukenfolie, je eigen kleurkeuze, professioneel aangebracht. www.keukenfolie.nl/hoe-werkt-het.html

je kunt ze zelf beschilderen (strepen, noppen, ruitjes etc.) Of gebruik sjablonen om figuren op de deurtjes te sjabloneren.

Na verhuizing keuken gepimpt met plakfolie verkrijgbaar bij de bouwmarkten zoals praxis, gamma etc. Raad de folie van de action af deze is zeer dun en gevoelig, meestal na een jaar vervang ik deze voor ander motief! Toegevoegd na 1 minuut: Ipv handgrepen heb ik voor knoppen gekozen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100