hoe hang je een poster op die je aan beide kanten wil zien?

Ik heb een poster die ik BESLIST aan beide kanten wil kunnen zien, weet iemand mischien hoe ik die kan ophangen???

Weet jij het antwoord?

/2500

tegen een raam of glasplaat.

Je kunt hem aan twee touwtjes ofzo ophangen in het midden van het plafond.

Gewoon aan de muur, maar dan wel zo, dat je hem om kunt draaien, wanneer je wilt. Het is sowieso niet mogelijk om een poster aan beide kanten tegelijkertijd te bezichtigen,dus doe het zo als ik suggereerde, een kleine moeite.

Ik heb een glazen keukendeur....dat is dé plek voor zo'n poster ! Je kunt natuurlijk, als het niet te duur is, een deel van een binnendeur door glas vervangen ! Toegevoegd na 21 uur: Ik weet niet wat die poster gekost heeft ? Is het niet een idee om er gewoon nog een te kopen ? Naast elkaar ophangen of in verschillende kamers !

Aan een waslijn kan je aan bijde kanten kijken, wel even omlopen.

De poster op glas plakken is een geweldige optie, maar is niet altijd optimaal. Wanneer dit in jouw geval niet kan (of dat je dit niet wil), dan kun je een posterstrip gebruiken om de poster op te hangen. Je kunt deze naar believen omdraaien en van de andere kant van de poster genieten. Wanneer je geen posterstrip wilt kopen (geen geld uit wilt geven) kun je de poster ook ophangen door een houten latje aan de boven en onderkant te plakken. Aan het bovenste latje maak je dan één/twee schroefoogje(s) of andere ophangmogelijkheid. Nadeel hiervan is wel dat één kant van de poster het houten latje zichtbaar is, maar dit kan natuurlijk ook juist mooi zijn. ;-) Toegevoegd na 1 minuut: N.B.: Gebruik niet een te zwaar latje, want door het gewicht van het hout kan de poster sneller scheuren bij het (keer op keer) omdraaien. :-O

Ga naar een copy shop en kopieer 1 kant en hang ze naast elkaar.

Bronnen:
heja

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100