Hoe leg je een klik- laminaat vloer? (alle tips zijn welkom!)

Weet jij het antwoord?

/2500

typ je vraag in bij youtube!

op onderstaande link kan je een instructievideo bekijken. http://www.gamma.com/doe-het-zelf/laminaat-leggen/ als je googled op; kliklaminaat leggen instructie vind je nog veel meer. succes emnee!

Onder de vele voordelen van laminaatvloeren is de makkelijke plaatsing een van de opvallendste. Reden waarom 90% van de mensen het zelf plaatst. Met deze handleiding in 7 stappen kan iedereen deze klus aan. Wat houd je nog tegen? http://www.brico.be/wabs/nl/bouwliefhebber/3202/raad-van-de-maand/hoe-leg-je-een-laminaatvloer-.do

Klik op de onderstaande link, puntsgewijs wordt het beschreven hoe en wat, en welk gereedschap je er bij nodig hebt. Via deze site heb ik het ook geleerd en heb inmiddels mijn gehele woning gedaan. Succes met deze bijzonder leuke bezigheid !!

Ten eerste zorg voor een goede goed geïsoleerde ondergrond. Doe het met 2 personen. Nodig: - Zaag - Potlood - Liniaal *eventueel Leg het eerst neer op de grond. Zorg dat je een plan hebt. Houd de plank schuin vast duw naar beneden. En als het goed is hoor je klik. Op het laatste zou ik nog plinten toevoegen aan de randen. Zelf heb ik ook klik-laminaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100