Ik heb voor mijn surprise gips nodig. Alleen heb ik geen idee waar ik dit kan kopen! Ik woon in het Gooi. Weet iemand iets?

Ik heb gips nodig wat je nog moet laten drogen zodat het hard wordt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon bij elke bouwmarkt.

hobbywinkels

rond sinterklaas hebben sommige drogisterijen het wel in hun assortiment, als je de rolletjes bedoeld, verder kun je het bij de apotheek, of in de polikliniek proberen

googelen, er zijn webwinkels genoeg die het verkopen! Er is ook "gipsverband", dat is een rol verband die bij nat worden verandert in gips. Ze maken daar bijvoorbeeld de gipsbuiken van, bij zwangere vrouwen. Dat geeft veel minder troep!!!

in de speelgoed winkel kun je gips kopen,je zou ook eens in in hobby zaak kunnen vragen

In het ziekenhuis, in de gipskamer hebben ze het volop. Misschien dat je daar wat gips kunt bemachtigen. Anders kun je bij elke bouwmarkt of verfwinkel wel terecht.

Pipos in het Hilvershof, of in Bussum op de Huizerweg. Toegevoegd na 2 minuten: Daar zit een kantoor boek handel met een hobby winkel. Schuin t.o. het oude postkantoor. Toegevoegd na 3 minuten: Daar zit een kantoor boek handel met een hobby winkel. Schuin t.o. het oude postkantoor.

De meeste verfwinkels en bouwmarkten verkopen dat gewoon in kleine zakjes.Er zal in het Gooi er ook echt wel eentje zijn die dat heeft.

als je weinig nodig hebt: bij de speelgoedwinkel een doosje. als je meer nodig hebt: bij de bouwmarkt (Gamma, Karwei, Hubo, Formido) een zak roodband. Let op: je hebt altijd meer nodig dan je denkt. En het kan geen kwaad een halve zak in de kelderkast te zette, voor als je eens een gaatje in de muur dicht wil stoppen, of lekker knutselen met de kinderen (gipshandjes, gieten van poppetjes) Houdt de zak wel droog!

Bronnen:
wij hebben het altijd op voorraad, doen...

misschien kun je aan wat knauf komen via een stukadoor een rolletje verband erdoor slaan en je hebt gips verband is stuk goedkoper en werkt erg goed

Ik weet niet welke winkel het dichtste bij is Gamma, Praxis, Hubo of een ander bouwmarkt daar is het het goedkoopst.

Dan moet je bij de doehetzelf zaken zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100