Hoe hang ik een poster in me kamer zonder m muur te beschadigen?

Heb geen behang, maar verf, en een beetje een ruwe textuur, en mag geen punaises gebruiken en plakband blijft niet plakken :c En heb net stapels posters gekocht! :C

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

mijn kids plakken het vast met kneedgum heb ik onlangs ontdekt. (tip: neem wel een witte variant, want ik ben tot de ontdekking gekomen dat hun vindingrijkheid vlekken kan maken op het schilderwerk) ;-)

Waarom probeer je het niet met buddies ze zijn bij de kantoorhandel te koop. Je beschadigd niets ermee. Toegevoegd na 3 minuten: Even nog dit mocht je ze er ooit af willen halen dan zal dit heel voorzichtig moeten gebeuren.

met fotolijm, dat kun je van de muur af rullen.

Gebruik van dat gumspul dat van beide kanten plakt (buddies denk ik) Het plakt goed en het is er makkelijk vanaf te halen! Ik gebruik het ook al heel lang ;)

Als je ze netjeswil bevestigen en je ouders willen geen punaisegaten in de muur, kun je vragen of je betonhaakjes mag gebruiken. Dat zijn speciale hangertjes die je met kleine pinnetjes in de muur vast zet. Betonhaakjes in de muur slaan en de posters netjes ophangen met posterrails aan de onderkant en bovenkant. Betonhaakjes bij de doe-het-zelf, posterrails o.a. bij de Xenos of de kantoorboekhandel.

Bronnen:
http://www.google.nl/search?q=betonhaakjes...
http://www.google.nl/search?q=posterrail&h...

Je kan kneedgum gebruiken, maar die laat op sommige soorten muren na verloop van tijd plekjes achter op de muur. Wat ikzelf doe, ik gebruik tweezijdig plakband of tweezijdige tape voor vloerbedekking. Vooral die laatste werkt goed. Niet te grote stukken en dan kun je het zonder problemen op een muur met een beetje textuur plakken en later ook weer verwijderen, omdat de tape volledig achterop de poster blijft zitten.

Je kan de muur schilderen met magneetverf en dan kan je de poster ophangen met magneetjes.

Kneedgum en plakband tasten papier aan en punaises laten gaatjes achter. Wil je de posters netjes houden, dan kun je het beste gebruik maken van kliklijsten of (goedkoper) posterrails. Zo kun je ook heel makkelijk van poster wisselen als je ze niet allemaal op kunt hangen of er op uitgekeken bent. Om de muren niet al te beschadigen, kun je ophangrails bevestigen. Je kunt dat heel gemakkelijk de poster opschuiven, dus als er meer posters bijkomen, kun je ze dichter bij elkaar schuiven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100