Weet iemand hoe je rubberen sporen weg kan krijgen?

Wij hebben net een nieuwe houten vloer gelegd en daar lijn olie op gesmeerd. Nu is er iemand met een steekkar over heen gereden en hebben de rubberen bandjes van de steekkar sporen achter gelaten. Heeft iemand een tip hoe we deze weg kunnen krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze vraag is al eens gesteld, en ik vrees dus dat ie zo wel verwijderd zal worden, maar ik ben de kwaadste niet en zal mijn antwoord van toen nog even herhalen. Probeer het eens met een gum, in de meeste gevallen gum je de strepen zo van de vloer af. Succes ermee!

Met een blank gummetje kun je de strepen makkelijk gewoon gummen. Toegevoegd na 53 seconden: http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rubriek=vlekken&label=Rubberstrepen op vloer Toegevoegd na 1 minuut: http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rubriek=vlekken&label=Rubberstrepen op vloer Toegevoegd na 2 minuten: http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rubriek=vlekken&label=Rubberstrepen op vloer

Gewoon weer een keer met lijnolie er overheen. Een flinke scheut lekker vet, beetje boenen en ik denk dat het dan verdwijnt.

Ook met een droog microvezel doekje kan je veel wegkrijgen, let op droog he. Daar haal je in ieder geval zwarte strepen van schoenen mee weg

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100