Hoe schilder ik mijn huis wit?

Aan mijn huis zijn een aantal herstelwerkzaamheden verricht. Goed gedaan, maar storend is het verschil in kleur. Nu heb ik er lang over nagedacht en wil ik mijn huis wit schilderen. Hoe kan ik dat op een goede manier aan en waar moet ik rekening mee houden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze vraag had je al eens gesteld. Ik zou hiervoor een vakman inhuren omdat het schilderen van de buitenkant van je huis vakmansschap vereist en niet iets is wat je zomaar even als amateur kunt doen.

Ten eerste huur een steiger, je moet je huis eerst voorstrijken met een voorstrijkmiddel, daarna kun je met latex voor buiten de boel schilderen, over materiaal kun je het beste advies vragen bij een speciaalzaak.

Het is beter als je een prof inhuurt dat kan makkelijk bij marktplaats is gratis en snel als je klikt op plaats en klus kunnen schilders er op solliciteren. Je kan er ook bijzetten wat je van ze verwacht en of ze hun eigen spullen moeten meenemen. http://klussen.marktplaats.nl/pyj/placeJob.html

Nee, dat mag je zomaar niet doen. Daarvoor moet je toestemming vragen bij de gemeente. Stel dat je je huis pimpelpaars met gele stippen wilt schilderen en de hele buurt maakt bezwaar, dan krijg je geen toestemming. Sommige gemeentes hanteren hele strenge regels hiervoor. Met dank aan Loeni Toegevoegd na 34 seconden: http://www.goeievraag.nl/vraag/zomaar-huis-wit-schilderen.64620

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100