Na het verwijderen van mijn keuken, in een huis uit 1920, kwam ik een gat tegen van 50cm bij 50 cm. Hoe maak ik dit glad met de rest??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Na je info in de reacties: Als het structureel is of als het glad moet, dan repareren met een goede raparatiemortel. Dat is een soort cement maar dan en stuk duurder. (er zitten hulpstoffen door om het sterk en als gewenst flexibel te maken) Neem hiervoor niet een eigen merk van de bouwmarkt, dan valt het er toch na een tijdje weer af. Dit heeft overigens alleen zin als de ondergrond verder wel goed is, maar dat moet je ook weer niet te extreem zien: vast is vast en met een beitel en hamer zit bijna alles los.. Metzger Reparatiemortel Rhinorox grijs 25 kg. http://www.allesvoorslimmerbouwen.nl/product/rhinorox-reparatiemortel-25kg Metzger Reparatiemortel Cebarox grijs 6 kg http://www.allesvoorslimmerbouwen.nl/product/cebarox-6kg Schonox heeft ook goed spul. (vergeet niet voor te strijken, maar dat staat ook op de verpakking)

Een gat in de muur? Dat kun je dichtmetselen en daarna stucen. Als er op dezelfde plek een andere keuken komt, kun je het stucen ook achterwege laten.

Gewoon dichtmetselen en stucen. Daarna afwerken zoals de rest van de keuken. Of als er een andere keuken komt voor te staan, dan afdichten met een stuk multiplex oid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100