Na linoleum verwijderd te hebben zie ik nog een heel dun laagje lichtbruine lijm,moet dit ook verwijderd worden als ik er tegels op ga plakken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

in principe is het wel bete om deze lijmlaag te verwijderen, anders heb je kans dat de tegel lijm minder goed kan hechten

schuur met een nieuwe harde steen over de vloer heen en weer,en waarschijnlijk rol je de laatste lijmresten op deze manier van de vloer af!

Ik heb het zelf ook moeten doen. Het is een enorme rotklus. Er is een soort electrische beitel van Bosch, maar dat is een duur apparaat. De goedkope variant komt uit de ramsj-supermarkt maar die was binnen 30 minuten kapot. Verder: plamuurmes, op de slijpmachine scherp gemaakt. Een verfföhn, alleen geeft dat een hoop rook en zou wel eens ongezond kunnen zijn. Ook een hoop beitels verziekt, maar die gingen eigenlijk het beste in combinatie met het speciale spul (een soort afbijt) van Bison en een eigen merk van Karwei (maar dat is slecht verkrijgbaar, want vuiligheid en prijzig). Kortom, veel energie en volhouden. Heel veel sterkte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100