hoe kan ik het makkelijkste een vaste badwand losmaken of luikje in maken ivm lekkage afvoer een inhoud van een vol bad liep gister

leeg door een kier het is een houten kist met plaktegels aub niet te moeilijk ik ben een vrouw en moet het alleen doen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je bij de afvoer moet wezen moet er toch ergens iets weg gehaald worden. Misschien is het toch beter dat je er iemand bijhaald die de klus voor je opknapt. Bijvoorbeeld de Klussenier of kijk op Marktplaats.nl.

-zaag een luikgat precies over de voegen van bv 4 bij 4 tegels met een decoupeerzaag . -lijm of kit die latjes aan de achterkant van het onstane gat,en zorg dat deze het gat bv. 1cm overlapt. druk dit stevig aan,en laat het drogen totdat het muurvast zit. -nu kit je het luikje met die 4x4 tegels weer terug tegen die latjes met lijmkit.( dit is kit die tevens lijmt) -de voegen kit je ook met die lijmkit. -als je nu een lek hebt pak je een stanleymes en snij je die kitvoeg snel los. met een schroevendraaier of plamuurmes wrik je het luikje verder los.

-zaag een luikgat precies over de voegen van bv 4 bij 4 tegels met een decoupeerzaag . -lijm of kit latjes aan de achterkant van het onstane gat,en zorg dat deze het gat bv. 1á 2 cm overlapt. druk dit stevig aan,en laat het drogen totdat het muurvast zit. -nu kit je het luikje met die 4x4 tegels weer terug tegen die latjes met lijmkit.( dit is kit die tevens lijmt) -de voegen herstel je ook met die lijmkit. -als je nu een lek hebt pak je een stanleymes en snij je die kitvoeg snel los. met een schroevendraaier of plamuurmes wrik je het luikje verder los.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100