Wat is het eerste wat je zal doen, als je morgen als de machtigste man/vrouw ter wereld wakker zou worden?

Iedereen luistert en geeft je gelijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zorgen dat het regeersysteem zo wordt dat slechte leiders nooit aan de macht zullen kunnen komen. Ik mag dan wel de machtigste zijn, maar ik heb niet het eeuwige leven. Na mij komt dus een ander aan de macht. Een oude filosoof heeft ooit eens opgemerkt dat het regeersysteem er *niet* moet zijn gericht dat de beste leiders aan de macht komen; het is veel belangrijker dat het erop is gericht, dat de slechtste leiders niet aan de macht *kunnen* komen. Ik denk dat hij groot gelijk had.

Dan zou dat het einde van de aarde betekenen... Ik zou corrupt worden... zo corrupt als maar zijn kan... Ik wil het niet een voorstellen... Ik zou weigeren om dat te willen of te ondergaan...

'T laten stoppen van 't kappen van bossen. Er moet eerst evenveel aangeplant worden dan dat er omgehakt wordt. Dus niet meer omhakken dan dat er jaarlijks bij komt. En direct de milieuvriendelijkste auto's die er te krijgen zijn, zoveel mogelijk inzetten. En, daar waar 't vaste werkplekken betreft: de werknemers verplichten dicht bij 't werk te gaan wonen. Zodat ze op de fiets kunnen. En maatregelen nemen waardoor de bevolking niet langer groeit.

Ik denk dat ik eerst zou ontbijten.

Wow....tja, tot waar is dit 'machtigste' beperkt? Fysiek? Politiek? Natuurkundig? Kwantumfysisch? Ik denk dat ik wel erg voorzichtig zou worden. Als je veel macht hebt kun je dingen doen die meer schade kunnen aanbrengen dan je 'macht' kan goed maken. Daarna zou ik eigenlijk niet veel anders doen dan de gemene deler van veel leiders proberen: Een groep samenstellen die onderzoek doet naar de juiste aanpak van wereldproblemen, wat de invloed hiervan is en wat de invloed zou zijn van verschillende oplossingen. Daarna zorgen dat iedereen 1 taal spreekt en ik verban geloof en kennis en....heeee wacht eens even....nu ga ik al gauw de dictator uithangen. Nee grapje, het is een vraag die je makkelijk en moeilijk kunt beantwoorden. Als je niet nadenkt, is hij makkelijk te beantwoorden, des te langer je nadenkt, des te moeilijker je antwoord (getuige mijn poging). Ik zou eerst gewoon proberen te genieten van de wereld zoals hij is, zoals ik dat normaal ook doe. Alles hoort erbij. Daarna hoop ik dat m'n vrouw nog van me houdt en mijn aankomend kind gezond is. Dan ga ik hetzelfde doen in steeds grotere cirkels....dus niet veel anders dan normaal (als ik niet de machtigste man/vrouw ben).

Ik zou hier allemaal antwoorden geven, constant +10 krijgen, en uiteindelijk bovenaan staan.

Gewaagde vraag, gewaagd antwoord. Ik zou er voor zorgen dat iedere vorm van godsdienst afgeschaft zou worden, zodat we in dat opzicht allemaal gelijk zouden zijn en dus 90% van alle oorlogen opgelost hebben en kunnen voorkomen voor de toekomst.

Het slachten van dieren verbieden!

Het geloof uitbannen.

Ik zou eerst me even gaan uitleven en superveel gratis shoppen, iedereen luistert immers naar me als ik zeg dat ik niets hoef te betalen.

1.Alle dictators naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag stante pede.2.G20 voor regularisatie banken en alle financiële instellingen 3. Verenigde staten van Europa met president sterk aanbevelen;3Kloof Noord -Zuid verminderen 4. Alle fiscale paradijzen opheffen 5. belasting op fortuinen boven de 100 MIO 6. onderwijs verbeteren wereldwijd 7. afschaffing wapenwedloop 8 .onderzoek naar alzheimer, aids en parkinson en kanker versnellen 9; Commissie van de 100 wijste mannen ter wereld met nieuwe internationale Code voor menselijke relaties. 10. een beetje zen leven als dit alles gerealiseerd is

Ik zou ervoor zorgen dat mensen uitsluitend nog goede dingen zouden doen die ze gelukkig maken.

even uitrekken en douchen .

Ik zou onmiddellijk gaan delegeren aan mensen die er meer verstand van hebben.

ik zou het openbaar vervoer verbeteren.

Een einde maken aan oorlog en honger (na een goed ontbijt uiteraard ;-) en ervoor zorgen dat iedereen weer respect voor elkaar krijgt !

Ik zou de minder bedeelden in!!! EIGEN land !!!tegemoetkomen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100