Kan ik mijn geld terig krijgen bij Lidl als de gekochte batterijen snel leeg zijn?

Ik had een pakje AAA batterijen van Aerocell gekocht bij Lidl maar ze zijn echte heeeel snel leeg. Normaal doe ik minimaal een half jaar met batt in mijn hoofdlamp en nu na 1 maand al leeg. Zelfde voor de campinglamp, die ging na een week al knipperen.
Nadeel is dat ik dus al bijna het hele pakje in verschillende apparaten heb gedaan en geen bon meer heb.

Is er een kans geld terig te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

De kans is klein om dit geld terug te krijgen of eventueel nieuwe ,je hebt de bon helaas niet meer en je moet wel een bon hebben om aan te tonen dat je ze daar gekocht hebt. Maar proberen kan altijd nee heb je en ja kun je krijgen.

Nee, die kans is nihil. Het is alsof je met een chocoladereepwikkel naar de winkel gaat en zegt dat de chocola wel heel snel op was. Je kunt niet bewijzen dat het niet aan jou ligt. Zelfs niet als je nog een bonnetje zou hebben. Op zich komen de batterijen van Aerocell uitstekend uit tests. Je hebt dus pech gehad met dit pakje.

Nee, er is geen kans dat je je geld terug krijgt, omdat er geen enkele reden is om te denken dat die batterijen het slechter doen dan je had mogen verwachten. Er is dus gene reden om te denken dat geen waar voor je geld hebt gekregen. Je hebt blijkbaar ooit andere batterijen gehad die het beter deden, maar er is geen eis of verwachting dat alle batterijen het zo goed zullen doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100