Bestaat er een supermarkt waar je alleen gezonde voeding kan kopen? (Zie uitleg)

Met gezond bedoel ik verantwoorde voeding, natuurlijk alles met mate.
Dus idd geen 10 liter water opdrinken in een uur.

Ik bedoel een supermarkt, waar je geen vette hap kan kopen, geen snoep en koek (behalve als er weinig suikers in zitten en bijvoorbeeld wel veel granen), en alles puur biologisch (en dan niet nep biologisch).Toegevoegd na 3 minuten:
En natuurlijk geen chips...maar dat valt onder vette hap denk ik.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het antwoord hier op is nee, er zijn geen supermarkten waar je 100% gezonde voeding kan kopen. Ik zal uitleggen waarom niet. Groente en fruit word regelmatig bespoten om de houdbaarheid te verlengen en het zijn glans te geven, bio groeten en fruit klinkt leuk, echter zegt dit niets over de gezondheid van de bodem waarop de groente of fruit groeit, het gaat dan alleen om de wijzen waarop groente of fruit is gekweekt, of wel beperkt of onbespoten. Daarnaast heb je ook te maken met heel veel E codeerringen die ook schadelijk zijn of kunnen zijn voor de gezondheid, waar onder E621 ook wel bekent als (mononatriumglutamaat), smaakversterker, vetsjin enz. Deze is in combinatie met bij voorbeeld fris drank, koffie en nog vele andere voedingen zeer schadelijk. Wil je meer kans hebben op voeding met minder kans op schadelijke stoffen dan zijn de bio supermarkten wel de juiste plek om te zijn. Wil je je kans nog meer vergroten dan is het handig voor mensen die dicht bij Duitse grens wonen in kopen te gaan doen, want daar is van uit de overheid bepaald dat er geen E621 meer in de levens middelen mag zitten even als Aspartaam, die daar nu ook word uit gebannen, als de kwaliteit van de groeten en fruit die schoon hebben te zijn van bestrijdingsmiddelen die de gezondheid kan schaden. Koop het boekje (Wat zit er in uw eten?) ISBN: 978 907 778 828 8 als zoveel mogelijk wilt weten wat er in de producten zit en of het wel zo verstandig is om deze te kopen. Veel succes.

In rotterdam hebben we gimsel

Bronnen:
http://www.degroenepassage.nl/gimsel_super...

Volgens mij zijn 'Marqt' en 'Goooody foooods' hier voorbeelden van. De eerste zit vooral in het westen van Nederland, 4 in A'dam, en nog wat in R'dam, Haarlem en Den Haag. Goooody Foooods meer in het oosten: Almere, Zwolle, Apeldoorn en Zaandam. Beiden zijn het ook echt supermarkten, geen kleine biologische winkeltjes.

Bronnen:
http://www.gooodyfooods.nl/
http://www.marqt.nl/

De biologische winkels

Eko plaza is een biologische supermarkt daar hebben ze alleen biologische en verantwoorde produkten.

Je moet dam op zoek gaan naar biologische winkels..ik weet dat er 1 in baarn zit. ..de smaak van echt. In de laanstraat

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100