waar kun je op zondag spullen voor een taart halen?

we gaan vandaag een taart bakken, maar het is zondag en ik weet niet in welke winkel je de spullen voor een taart kunt halen. kunt u me zeggen waar je het op zondag kunt halen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan zou je moeten kijken of er ergens een supermarkt open is bij je in de buurt en als dat niet zo is dan moet je toch echt tot morgen wachten

Gewoon in de supermarkten,albert heijn c1000.

Miss kan je de benodigde spullen bij je buren lenen/kopen

ik weet niet waar je woont, maar de CO-OP in Oosterbeek is elke zondag open.

In sommige grote steden is één of meerdere grote supermarkten op zondag open, in Delft bijvoorbeeld de C1000 in het winkelcentrum "de Veste".

Benzine station zou je kunnen proberen als er geen winkels open zijn

bakkerij een hele goeie zijn meest stal open ivm school maandag luch enz

In iedere stad/gemeente of ieder dorp met meer dan 15.000 inwoners is een winkel geopend op zondag tussen 16.00u en 20.00u, soms 22.00u. Dit is wettelijk vastgelegd. Voor iedere 15.000 inwoners mag er weer een winkel geopend worden op zondag. Je moet dus de dichtstbijzijnde plaats zoeken met minimaal 15.000 inwoners.

Bij O'Cool in Belgie maar enkel de zondagvoormiddag is dit open veel geluk en smakelijk !

Albert Heijn 2 Go's zijn wel open op zondag! En in grote steden zijn nu steeds meer supermarkten open op zondag... Misschien ook bij jullie in de buurt! En anders: lenen bij de buren! :D En als je geen goede contacten hebt met de buren: een ruilspel gaan doen in de buurt, een paperclip ruilen tegen een ei, een pen tegen suiker enz enz.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100