Hoe kan je op Ebay gewoon via de bank betalen? (Lees beschrijving)

er staat dat je een paypal rekening nodig hebt, maar dat heb ik niet. wel heb ik gewoon een wereldpas , waarmee ik wil betalen , gewoon via rabobank. Er staat ook : Betaal als paypal gast.. Alleen dan vragen ze om je creditcard, en ook dat heb ik niet. Hoe kan ik dit oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

nee kan niet

Dat bepaalt de verkoper, dus daar zul je contact mee op moeten nemen. Veel mensen accepteren / terecht / alleen Paypal of creditcards. Dat scheelt een hoop rompslomp, geeft zekerheid, en eigenlijk kun je in deze tijd niet meer buiten als je wilt handelen via Internet. Zelf wil ik heel incidenteel als het echt niet anders kan nog wel eens een bankbetaling accepteren, maar liever helemaal niet. Paypal of geen zaken , klaar. Als je echt niet wilt kun je proberen persoonlijk contact met de verkoper op te nemen of je via een bankoverschrijving mag betalen. Maar als je ook in de toekomst vaker gebruik wilt maken van deze manier van zakendoen, is een paypalrekening aanmaken (duurt een paar minuten, kost niks en kan gekoppeld worden aan je bankrekening) eigenlijk wel zo makkelijk. Bovendien heeft het je ook als koper veel betere bescherming.

Je kunt gewoon paypal aanvragen op basis van je rabopas, daar heb je geen creditcard voor nodig: https://www.paypal-nederland.nl/landingspages/veilig_betalenb.php?camp=paypal_branding&adgr=branding_paypal&kw=g_7751409842_b_pay%20PAL%20nederland&campaign=true&mpch=ads&type=SEA&mplx=3484-54827-4958-0

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100