Koptelefoon gekocht, ontevreden over; mag ik terugsturen?

Ik heb een paar dagen terug online een gaming headset gekocht maar ik ben niet tevreden over mijn aankoop en ik zou deze graag terugsturen.

Er is niets mis met het product, hij zit alleen niet lekker op mijn hoofd (lees: mijn hoofd is te groot). Tja, dat kan ik ook niet weten als ik hem nooit gepast heb. Hij is dus uit de doos en gebruikt (maar wel in nieuwstaat).

Op de website van de webshop kan ik niets vinden en voordat ik contact opneem zou ik graag weten wat mijn "rechten" hierin zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij mag je het product binnen 7 dagen terugsturen

Je aankoop valt onder de wet kopen op afstand. Je mag deze dus altijd binnen 7 dagen retourzenden, waarbij je wel zelf de portokosten van de retourzending moet betalen. Of de webshop nog overige voorwaarden aan de retourzending stelt kun je lezen in hun voorwaarden. Hebben ze geen algemene voorwaarden of heb je deze bij je bestelling n iet ontvangen dan gelden er geen aanvullende voorwaarden. Let wel: de voorwaarden kunnen alleen betrekking hebben op de wijze van retourzenden, ze mogen dit niet wijgeren. Toegevoegd na 1 minuut: weigeren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100