Weet jij een Nederlandse gothic / lolita (achtige) webwinkel, die dit soort jassen verkoopt? (zie plaatje)

De stijl ben ik niet bekent mee, waarschijnlijk heet het lolita of victorian ofzoiets. De punten die er belangrijk zijn:
- Een lange jas
- Getailleerd
- De 'kraag' over de schouders
- De kraag (en andere delen) mogen niet van bont zijn

Ik heb wel een site gevonden: http://www.mfashion.eu/ maar daar zijn de jassen toch echt iets te prijzig, en van bont.
Het kan alleen Nederlands (of Belgisch) zijn vanwege de verzendkosten, en het niet hebben van PayPall (dus eBay is ook uitgesloten).

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alle gothic lolita/ elegant lolita zull je moeten importeren vanuit het buitenland of laten maken Er zijn wel kleine alteliers die gespecialiseerd zijn in deze kleding stijl maar die zijn er maar weinig(http://members.casema.nl/smashbrother/index.html). Het zou misschien handig zijn om te zoeken naar cosplay-kledingzaken of een aantal anime conventies af te gaan

Ik heb een link toegevoegd, daar staat wel heel leuk gothic spul bij, weet niert of die jasjes er bij staan, anders heb je er misschien toch nog wat aan.

Bronnen:
http://darkgothicworld.eu/osc/catalog/inde...

Je hebt op het waterlooplein in Amsterdam diverse handelaren die gespecialiseerd zijn in dit soort kleding alsmede in de zwarte gothic kleding (zoals van die zwarte 'heksen' jurken). Ook iets verderop, in de Oude Hoogstraat, zitten een paar winkeltjes die gespecialiseerd zijn in Gothic kleding

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100