Als je mensen in shirts van bands ziet lopen of andere band merchandise, zijn het vaak rock/metal bands. Hoezo niet van top 40 gedoe?

Ikzelf ben een enorme Metal / Punk / Hardrock fan en loop eigenlijk alleen maar in band shirts, en iedereen die ik voor de rest in band shirts zie lopen is ook van 'heftige' muziek. Nu dacht ik, het kan ook komen doordat ik nou eenmaal meer omga met Metal figuren :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hahaha dat ook + dat de huidige muziek lijsten zo snel gaan dat een shirt al achterhaald is nog voor dat het op de markt is. de meetse popmuziekanten hebben om de 3 maanden weer een nieuwe cd, het gaat gewoon te snel alemaal. daarom:)

het zijn vaak ook de fans die zulke t-shirts dragen , het ligt er ook aan wat voor bands of zangers er zijn zeker ook shirts van mensen die in de top 40 staan maar die dragen over het algemeen het shirt als ze naar een concert gaan van hun idool, ik heb idd nooit iemand in de stad zien lopen met een t-shirt met lange frans erop

mischien is wel niet cool om met een t-shirt van I love Jan Smith the lopen :P. Maar als je een t-shirt van three days grace draagt zou ik dat wel gaaf vinden.

Als je fan bent van de top 40, dan ben je niet fan van 1 artiest. Als je fan bent van een band of een artiest dan koop je er sneller een shirt van.

je moet een broek met een foto op je kont dragen, das pas echt mooi....

Persoonlijk denk ik gewoon dat de kans te groot is datje uitgelachen word voor jouw muziek keuze. Bijvoorbeeld is de kans groot dat je uitgelachen word als jongen met een T-shirt van Justin Bieber. Als je een T-shirt draagt van all shall perish kom je dan ook weer intimiderender over :) . (ik draag zelf ook alleen maar band shirts)

Beroemdheden als joling en gordon zijn al rijk en hebben die extra inkomsten niet nodig.

Ze willen door die t-shirtjes te dragen aandacht trekken voor de mensen die het zien!!

Ik denk dat het een trend is.. 20 jaar geleden was er wel iets meer variatie in shirts. Ik weet nog dat in mijn tienerjaren de jaren '90 er ook mensen waren met shirts van New Kids o.t.Block, WetWetWet enz, ik liep zelf in Queen shirtjes. Nu is die trend er niet meer, behalve in de Metal, punk, hardrock en ook de hip-hop wereld.

Het hoort meer bij bijvoorbeeld metal. Maar misschien heeft het ook te maken met de overdaad aan merch die er een jaartje of 10-15 geleden te koop was van bijvoorbeeld de Backstreet Boys en de Spice girls. Zeker van de Spice Girls was het echt erg. Je kon het zo gek niet bedenken of het bestond van de Spice Girls, van slipjes tot lollies tot broodtrommels. Toen de Spice trend voorbij was, waren mensen gegeneerd dat ze daarin hadden rondgelopen. Sindsdien kan ik me ook geen band/groep meer bedenken die zoveel op de markt heeft gebracht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100