Kun je crèmes opsmeren om te voorkomen dat je een baard krijgt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ongewenst haar in het gezicht Ongewenst haar komt meestal voor op de kin, zijkanten van het gezicht en de bovenlip. Als het om een paar haartjes gaat kunt je deze met een pincet verwijderen. Toch kan je door regelmatig gebruik van de pincet irritaties veroorzaken en daardoor littekens. Er zijn ontharingscrèmes voor het gezicht, maar deze kunnen irritaties en bultjes veroorzaken, bovendien is het resultaat maar heel tijdelijk. Een niet echt bevredigend antwoord, maar het kan dus wel. Toegevoegd na 4 minuten: Ontharingscrème Er zijn speciale crèmes om ongewenste haargroei in het gezicht te verwijderen. Laat u door uw apotheker of drogist voorlichten over een geschikte crème. Voordeel van ontharingscrème is dat het een eenvoudige en snelle manier is om haren te verwijde ren. Nadeel is de kans op overgevoeligheid voor de crème. Test voor gebruik of uw huid deze crème verdraagt (Zie testen voor overgevoeligheid).

Nee, dat is niet mogelijk.

als je elke dag een onharings creme opsmeert komt er geen baard.. je kan ook iedere dag scheercreme gebruiken en dan met een mesje de haartjes verwijderen

Nee, die is er niet. Je baardgroei wordt geregeld door je hormonen. Alleen als je die zou veranderen naar vrouwelijke dan wordt de baardgroei gestopt. Dan zullen er zich ook andere vrouwelijke kenmerken gaan vormen, zoals borsten en ik weet niet of je dat wel wil. Dus koop een goed scheerapperaat.

nagellakremover verdund met water

Nee dat kan niet. Er zijn wel cremes die het kunnen vertragen maar voorkomen kan niet. Wees maar blij jongen, later als je groot bent ben je blij dat je niet altijd met een babyface hoeft te lopen en ook eens wat kunt laten staan.

Nee, dat kan niet. De enige manier waarop je baardgroei definitief kunt stoppen is de haarzakjes onwerkzaam maken, waarbij elektrisch epileren de gebruikelijke methode is.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100