Is een knoop bij een spijkerbroek zetten ook een oplossing als hij in de breedte te groot is geworden en zo ja, hoe doe je dat?

gewoon dus een nieuwe knoop erbij zetten of de knoop verzetten......

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is zeker een optie. Het model wordt wellicht iets minder mooi, maar het zal wel werken Verzetten zal meestal niet gaan, omdat de spijkerbroek knopen er in geslagen zijn. Er zijn setjes op de markt met een voor en achter deel van de knoop die je bv met een hamer in de stop slaat. Toegevoegd na 1 minuut: Als je de knopen los niet kan vinden: Vraag ook je schoenmaker even: Die hebben ze nog wel eens liggen & zetten hem er zo op. En anders natuurlijk een kleermaker.

Broek aan de zijkanten innemen, zonodig breed elastiek gebruiken. Lusje met knoop aan de zijkanten is ook een optie. Aan de voorkant veranderen blijft hinderlijk zichtbaar.

Het is wel een optie,maar absoluut geen gezicht.

ik heb bij een broek die iets te groot was wel eens een randje elastiek langs de achterkant erin laten zetten. Toen sloot hij weer mooi aan en het viel niet echt op.

Knoopsgatelastiek door het achterste stuk van de band rijgen en aan weerskanten een knoop waarmee je het vast kan zetten. Ach...... was mijn broek maar te wijd!!!

Ja dat kan, maar gemakkelijker is om de broek aan de achterste naad iets in te nemen. Niks van te zien :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100