Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is een tankini?

Voor de zomer ben ik op zoek naar nieuwe zwemkleding, maar er is tegenwoordig zo veel te koop... Neem nu een tankini, wat moet ik me daarbij voorstellen?

een jaar geleden
in: Mode
4.6K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (4)

Een tankini is een tweedelig badpak dat evenveel bedekt als een eendelig badpak.
Het voordeel van een tankini boven een eendelig badpak is dat je bij toiletbezoek niet het gehele badpak inclusief bovengedeelte hoeft af te stropen.
(Lees meer...)
Toegevoegd op 24 april 2023 12:12: tekst
een jaar geleden
Een tankini is een tweedelig badpak voor dames dat bestaat uit een tanktop-stijl bovenstukje en een bijpassend bikinibroekje. Het biedt meer bedekking dan een traditionele bikini, terwijl het toch de mogelijkheid biedt om comfortabel te zwemmen en zonnebaden. Op zoek naar een leuke tankini? Neem dan eens een kijkje op zwemkleding.nl
(Lees meer...)
Een tankini is een badpak dat bestaat uit een topje dat de buik bedekt en een broekje. Het lijkt op een bikini, maar bedekt meer van het lichaam.
(Lees meer...)
10 maanden geleden
LeonardN
10 maanden geleden
+
"topje dat de buik bedekt"
Eerste die dat uitlegt.
Mooie van AI is dat deze niet aanneemt dat iedereen weet wat een "tanktop-stijl bovenstukje" is.
ChatGPT:
Een tankini is een soort badkleding voor vrouwen die bestaat uit twee delen: een tanktop-stijl bovenstuk en een bijpassend broekje. Het bovenstuk lijkt op een tanktop, vandaar de naam "tankini". Het bedekt meestal de buik, maar kan variëren in lengte, van kort tot middellang. Het broekje kan een normaal bikinibroekje zijn of een iets meer bedekkende variant, afhankelijk van het ontwerp en de voorkeur van de drager.
Een tankini is ontworpen als een alternatieve optie voor vrouwen die graag wat meer bedekking willen dan bij een traditionele bikini, maar niet de volledige bedekking van een badpak willen. Het biedt meer flexibiliteit en comfort, omdat de top en het broekje afzonderlijk van elkaar gedragen kunnen worden. Bovendien maakt de tankini het gemakkelijk om naar het toilet te gaan, omdat je alleen de onderste helft hoeft uit te trekken.
Tankini's zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en patronen, net als andere badkleding. Ze zijn populair bij vrouwen van verschillende leeftijden en lichaamstypes, omdat ze een flatterende en veelzijdige optie bieden om te genieten van activiteiten op het strand of bij het zwembad.
(Lees meer...)
SimonV
10 maanden geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding