Vinden vrouwen mannen met borsthaar mooi?

Aanvulling na twee antwoorden: Ik ontvang ook graag antwoorden van vrouwen... Waar blijven jullie?

Bij het sluiten van de vraag: Dank voor alle antwoorden! Ik zal geen beste antwoord kiezen. Daarvoor zijn jullie antwoorden te gevarieerd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Mijn vrouw wel. Als ze niet tegen me liegt ;-)

Tegenwoordig willen ze mannen zonder borsthaar heb ik pas ergens gelezen. :) Gelukkig heb ik geen borsthaar.

Volgens mij verschilt dat gewoon per vrouw, daarbij zijn er denk ik genoeg vrouwen die het niet uitmaakt.. wel of geen borsthaar.

mijn vrouw wil borsthaar ik wil haarborst...

mwah... ik vind borsthaar wel lekker om te voelen, met mijn vingers in te kroelen, maar mooi...mwah

De meeste vrouwen zullen zeggen: nee, omdat op dit gladde mannen in de mode zijn. Maar als je verliefd wordt op een leuke man en die blijkt borsthaar te hebben, dan maakt het je niet uit. Sterker nog, je vindt het ineens wel aantrekkelijk. Toegevoegd op 24-04-2009 23:32:59 "op dit moment" wilde ik zeggen

Neen.

...dat wordt dus scheren Antoni......

Ik als vrouw vind borsthaar best mooi.

Ik vind het niet mooi.

Geef mij maar een man met borsthaar, of een vrouw zónder borsthaar!

Kots. Nee dankje ;)

Een beetje is niet erg, maar het moet niet zo'n apenvacht zijn. Dat is té lelijk...

Ik vind borsthaar niet lelijk, maar zonder is mooier. Geef mij maar mijn man zonder borsthaar. Dan voel je hem beter.

Ik houd er wel van, bij mijn hubbie dan....

Ik vind het wel mooi, als het inderdaad maar niet zo'n apevacht is. Maar een beetje... Dit verschilt inderdaad per persoon denk ik.

Dat is helemaal afhankelijk van degene van wie ze zijn. Ik heb liever borsthaar dan harde stoppels. O ja, en zonder zweetlucht is wel zo fijn.

Ik vind het wel mooi haha. Als mannen het weghalen zie je het over het algemeen, en dat vind ik er helemaal niet mooi uit zien. Je moet mensen gewoon accepteren zoals ze zijn, en dus met of zonder borsthaar ;). Het maakt mij niks uit. Ik vind borsthaar, zolang het niet te veel is, mooi, maar als een man geen of juist heel veel borsthaar heeft vind ik dat niet per definitie lelijk.

Ik hou liever van een gladde borst!

Ja, maar niet teveel aldus dit onderzoek: https://www.menshealth.com/nl/sex/a23446213/dit-vinden-vrouwen-echt-van-borsthaar/ De onderzoekers fotografeerden mannen, die verschillende hoeveelheden lichaamshaar hadden, eerst in hun natuurlijke staat en vervolgens in geschoren staat. Een online enquête wijst uit dat vrouwen de mannen met ‘een beetje’ lichaamshaar het meest aantrekkelijk vinden, gevolgd door mannen die volledig gladgeschoren zijn en mannen met ‘heel weinig’ lichaamshaar. Als laatste komen de mannen met gemiddeld tot veel haar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100