Bestaat er eem manier om van hangende borsten weer ferme jongens stoere knapen te maken,zonder operatieve ingreep?

Ik bedoel met crêmes,koude(brrr) douches o.i.d.?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Flink stuk ducktape eronder, wat ijsklonten erbij en het zijn weer rechtopstaande harries. (maar wat moet jij als 75 jarige man daarmee?) Als het echt theezakjes zijn is een operatie toch echt de enige manier om ze weer fier te krijgen, maar het is maar wat je belangrijk vindt.

Als je veel geduld kunt opbrenge wil het een beetje lukken. 2008 - 08:24 - Sofie Stevigere borsten krijg je door de huid te verstevigen en je borstspieren te trainen. Je kan je borsten er niet mee liften maar je kan er wel mee voorkomen dat ze gaan hangen. Enkele tips waardoor je stevigere borsten kan bekomen: 1) Zwemmen: Door vlinderslag of borstcrawl te doen, span je je borstspieren op. Deze zijn de meest effectieve zwemslagen. 2) Duw je handpalmen tegen elkaar voor je borsten, met je ellebogen naar buiten toe. Duw je handpalmen tegen elkaar voor zo’n 15 seconden en laat dan los. Herhaal deze oefening. 3) Neem in elke hand een gewicht van 1 kilo en ga op je rug liggen met je armen opzij. Breng de gewichten naar elkaar toe met licht gebogen armen en ontspan. Herhaal deze oefening een paar keer. 4) Roeien, tennis en volleybal zijn aanraders voor stevige borsten. 5) Draag steeds een goede BH die voldoende steun geeft. Gebruik bij het sporten een sportbh. 6) Crashdiëten zijn nefast voor je borsten. Als je in korte tijd veel afvalt dan gaat je lichaam de vetreserves aanspreken van je lichaam waarvan de borsten eerst. 7) Ga op je knieën zitten en zet je handen ter hoogte van uw schouders op de grond. Hou je rug recht, span de buikspieren goed aan en buig door je armen totdat je borst bijna de grond raakt. Kom weer omhoog en herhaal dit 10 keer. 8) Neem wisseldouches warm/ koud. Hierdoor krijg je een goede bloeddoorstroming en een stevigere huid.

Bronnen:
http://www.fashionata.be/beauty/stevigere-borsten

Nee, vergelijk het met kipfilet (hmmm, qua vorm en gevoel...). Je kan een rauwe (dus zachte) kipfilet masseren, marineren en bekloppen, maar om hem lekker stevig en sappig te maken moet je toch gaan bakken. Lekker gebakken neem je er graag een hap van.

Nee, helaas... uitgerekte huid en weefsels worden niet meer strak... dat geldt overigens voor je hele lichaam... Je kunt je borstspieren trainen, maar die zitten onder je borsten... je borsten zelf bestaan uit klierweefsel en vetweefsel... dat kan je niet trainen...

Doe een bh aan! En zeker op die leeftijd;-(

Aankomen, dat is het enige smaakje, meer is er niet (behalve operatie). Cremes en oefeningen zullen niet helpen! De ene vrouw kan haar hele leven zonder b.h. door het leven de ander kan doen wat ze wil, maar na haar dertigste gaat de boel zakken. Doe je niks tegen, heeft met aanleg en huidstevigheid te maken.

Het lijkt me dat het alleen gaat lukken als je op je hoofd gaat staan. Neem een goede BH met push ups of een balcony of blijf je hele verdere leven dromen/hopen en strenge oefeningen doen. Uiteindelijk wint de wet van de zwaartekracht het toch...

Dat wrodt een stuk moeilijker dan te accepteren dat ze een onderdeel van je zijn in hun hele verschijningsvorm. En als ze dan hangen zeg ik ....ach laat maar hangen.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100