Waar kan ik spullen laten graveren in Arnhem?

Hoi,

Ik ben opzoek naar een plaats waar ik een riem gesp kunt laten graveren. De riem is een cadeau voor mijn vriend en ik wilde een tekstje laten graveren op de achterkant van de riem gesp. Maar ik weet niet waar ik dit kunt laten doen in Arnhem.

Weet iemand een plek in Arnhem dit kunt doen of omgeving Arnhem?

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij een sportprijzenwinkel of misschien bij een juwelier kan je dat laten doen. Toegevoegd na 28 minuten: Dus bijvoorbeeld bij: Sportprijzenshop de Bokaal Klarendalseweg 63 6822 GB Arnhem Telefoon: 026-3515134 E-mail: info@bokaalarnhem.nl Website: http://www.bokaalarnhem.nl of bij: Ruitershop/Sportprijzen Theo Kevenaar Ringoven 18 6826 TR Arnhem Telefoon: 026-3611197 E-mail: info@theokevenaar.nl Website: http://www.theokevenaar.nl

Vaak kan je dat ook doen in zaken waar ze naamplaten (voor aan je voordeur) personaliseren en ook sleutels dupliceren. Zij repareren vaak ook schoenen. Zij graven dan bijv. het huisnr. en/of naam op een glasplaat, marmer, metaal, etc. welk je bij de voordeur kan hangen. Zij kunnen dat vast ook met jouw gesp doen. Alleen weet ik niet hoe zulke zaakjes heten. Meestal werkt daar een oudere meneer met een hangkin (of een oud stelletje).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100