Wat is het allerbeste en goedkoopste middel of handeling om je tanden onschadelijk te bleken? ( liefst mensen met ondervinding )

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

3 weken geleden heb ik het zelf laten doen bij the white smile company. Snel (1,5 uur), niet duur en effectief! Ik ben er erg tevreden over. De behandeling is niet schadelijk en verandert niets blijvends aan de structuur van je tanden. Het bleken kan dus onbeperkt worden herhaald. In theorie zou je dit gerust meerdere keren per jaar kunnen doen. Het heeft echter pas weer zin als de tanden weer wat beginnen te verkleuren en er dus weer nieuwe verkleuringen in je tanden zijn gekomen. Na één behandeling is namelijk het maximaal haalbare resultaat bereikt en kunnen je tanden niet meer witter worden. Het heeft dus geen zin om na een korte tijd een tweede behandeling te ondergaan, je zult dan weer op precies hetzelfde resultaat uitkomen als na de eerste behandeling. Als je het resultaat helemaal optimaal wilt houden adviseren we om de behandeling eens in de 2 tot 4 jaar te herhalen, afhankelijk van je consumptiegedrag en het onderhoud. Toegevoegd na 21 uur: De prijs is tegenwoordig € 149,-

Bronnen:
http://www.thewhitesmilecompany.nl/

Bij de tandarts. Ga alsjeblieft niet zelf aan de slag! Ik heb een voortand laten bleken bij de tandarts: Superresultaat zonder pijn en in twee behandelingen. En een blijvend resultaat, wat bij thuismiddeltjes nooit het geval is.

Een site waar je bijna alle voor en nadelen en andere opties kan lezen en vergelijken is deze: http://www.tanden-bleken.info/ Tja de keuze zelf is voor iedereen persoonlijk natuurlijk, maar persoonlijk vind ik dit niet "natuurlijk" :) Maar dit is met alles zo dat een mens kiest om "zich mooier te maken" ;) De juiste maten en gewicht, witte tanden, gave huid, glanzend haar enz, allemaal prima (ook teken van onze welvaart) maar voor velen ook een "rampen-voorbeeld" en kan velen enorm onzeker maken. Zeker voor mensen die ook ernaast weinig inkomen hebben ;) Wat ik een nadeel vind van al deze trends, is dat een grote groep mensen meer op een "eenheidsworst" gaan lijken. Behalve in extreme gevallen en iemand heeft bv psychisch EN fysiek enorm te lijden onder een veel te zware boezem, operatie aan 'lui oog', herstel-operaties na bv verwondingen of brandwonden, en meer van deze voorbeelden, zie ik liever iemand "zoals hij/zij is". Een zwakker uiterlijk of cosmetisch (schoonheids) defect, kan iemand ook persoonlijker en mooier maken! Maar je dit is puur mijn eigen visie + ervaring dus :)

Naar je tandarts gaan die kan je er alles over vertellen en als je het laat bleken laat het gewoon bij de tandarts doen en niet bij een of ander vaag bedrijf. Onschadelijk bleken bestaat niet er kunnen altijd gevolgen zijn bijvoorbeeld gevoelige tanden. Mijn tandarts doet de behandeling voor 250 euro.. Goed je tandenpoetsen en een donkere lippenstift doet ook wonderen..vraag eens voor de gein welke tint tanden je hebt aan de tandarts..de meeste mensen hebben wittere tanden dan ze denken meestal maar 1 tint onder de witste natuurlijke kleur.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100