Bestaat er ook een bouwvakkers-onderbroek?

Een onderbroek/boxen die hoog blijft zitten en dus niet afzakt als je bukt of zit

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is een onderbroek ontwikkeld die het zogenaamde bouwvakkersdecolleté aan het oog onttrekt. De bilspleet die menig man tevoorschijn toont wanneer hij zich voorover bukt, zou worden bedekt door een onderbroek die bestaat uit katoen en spandex, waardoor ze aanvoelt als een tweede huid. Volgens de ontwikkelaars is de broek getest op ruim 6.000 mannen. Een speciaal ontwerp zorgt ervoor dat de onderbroek in acht verschillende richtingen kan stretchen, en zodoende de bilspleet te allen tijde bedekt. De bilnaadvermijdende onderbroek gaat 15 euro kosten.

Bronnen:
http://74.125.77.132/search?q=cache:IaPNOo...

Lijkt me niet. Bouwvakkers zijn toch niet anders dan andere mensen.

het probleem is op telossen door het dragen van panty broekjes jammer genoeg heb ik ze in nederland nog niet gezien maar in het buitenland zijn ze verkrijgbaar in alle kleuren en maten

maak er bretella's aan vast

De befaamde bilspleet van bouwvakkers kan door jouw vraag tot het verleden gaan behoren! De mannen moeten zich dan wel laten verleiden tot het aanschaffen van een nieuw soort onderbroek, die jij zocht, die nooit afzakt. Een woordvoerder van het Engelse bedrijf Jockey is er van overtuigd dat de onderbroek de bouwvakkersbilspleet zal doen verdwijnen uit het straatbeeld. Dit schrijft de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Jockey gebruikt voor de onderbroekenlijn 3D Innovations katoen en spandex in speciaal ontwerp dat ervoor zorgt dat de broek in acht verschillende richtingen kan stretchen. Hierdoor hoeft de onderbroek nooit meer van de heupen te zakken. De bilspleetvermijdende onderbroek kost 15 euro.

Dat heet middelbroek en geen heupbroek...

gewoon een fatsoenlijke riem op die broek.. opgelost... of een overal aandoen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100