Welke goedkope nagellakremover is aan te raden?

en waarom? ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

De remover van het Kruidvat is prima! In remover zit als werkzaam bestanddeel aceton. Verder zit er nog wat vet in voor de show (pardon: verzorgende bestanddelen).

Er moet natuurolijk aceton in zitten, maar verder is het ook heel leuk als er nog een verzorgend bestanddeel in zit want aceton is wel heel erg agressief.

Trind - Nailpolish Remover (aceton-free) Nagel Nagellakremover Deze nagellakremover is olie- en acetonvrij en maakt je nagels perfect schoon. Gebruik deze remover altijd vóórdat je het volgende Trind product aanbrengt. Trind Nail Polish Remover is veilig en effectief dit komt omdat Trind gebruik maakt van oplosmiddelen die het minst agressief zijn voor de nagels en de huid eromheen

Doodgewone aceton met wat lanoline (wolvet) tegen het uitdrogen is prima. Zo ongeveer elke drogist of supermarkt heeft wel een eigen merk voor een paar kwartjes tot ene eurp per fles,enals je die niet laat omvallen, kun je er een eeuwigheid mee. Wel het dopje erop natuurlijk, want het spul verdampt. Duurde nagellakremovers zijn niet beter of gezonder of werkzamer of wat dan ook. Alleen hebben ze soms een geurstof om het acetonluchtje wat te maskeren. Daar worden ze echter niet beter van, hooguit duurder. En je betaalt natuurlijk ook voor het merk. Je kunt ook gewoon pure aceton gebruiken, maar veel goedkoper is dat niet, en je nagels en huid kunnen er flink van uitdrogen. De merkloze remover van de drogist is normaliter de beste oplossing.

Ik heb een mega fles nagelak remover van het merk 'Nails Only'. Deze doet gewoon wat hij moet doen! Zonder hard te hoeven boenen etc..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100