Waarom is het zo moeilijk om tegenwoordig blauwe herenschoenen te kopen?

Vroeger kocht ik altijd donkerbaluwe veterschoenen voor onder een blauw pak. Zowel vanLier als Bommel maken deze niet meer!
Hoe komt dat? En als je antwoord is dat er geen vraag meer naar zal zijn dan is mijn vraag: Hoe komt dat? Onder een blauw kostuum vind ik blauwe schoenen namelijk het beste staan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tegenwordig dragen ze liever bruine schoenen onder een blauw pak. Vroeger werd je daarvoor ontslagen.

Zo ie zo is vraag en aanbod bepalend dat weet jezelf ook wel. En ja blauwe schoenen onder een blauw pak... Niet echt mijn stijl, anders moet je even bij de Bijenkorf vragen of je een aantal schoenen kan bestellen.

Ha, die Yason; Welkom in de wondere wereld van trends & mode, oftewel; de afdeling marketing bepaalt wel wat jou het beste staat. In onderstaand linkje vind je aardig wat blauw schoeisel, maar de enige die met wat goede wil onder een pak kunnen zijn nou niet wat je noemt blauw....

Blauw is simpelweg niet (meer) populair. Dus kan 't economisch gezien niet snel uit om ook blauwe schoenen in te kopen (voor de schoenwinkels).

Don't step on my blue suede shoes!

uitsluitend een economische beslissing ; vraag en aanbod. te duur. Kan mooi zijn onder een beige kostuum maar wel opvallend chique.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100