hoe lijk je minder breed?

Ik ben iets langer dan 170 cm en ben niet erg dik maar ik ben rond het gebied van mijn borst ben ik erg breed en het lijkt alsof i erg dik ben weet iemand iets van ik kan doen bijv kleding keuze of iets anders
jongen btw

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet dat ik hier veel verstand van heb, maar ik denk dat verticale strepen zou kunnen werken.

De verticale strepen zijn al genoemd, draag ook geen overhemden met grote ruiten maar kleine ruitjes. Ben je breed van boven en smal van onder? Vermijd te brede revers of kragen, die je breder doen lijken. Zorg voor rechte (geen skinny's) pijpen of bootcut. Gebruik een stevige schoen en riem, om het beeld optisch beneden te verzwaren. Gebruik donkere kleuren boven en lichtere beneden. Gebruik een rustige of ton-sur-ton stropdas om je zwaardere bovenkant niet te veel te accentueren.

Bronnen:
http://www.watkanikuaandoen.nl/Blog/Post/M...

Nou , hier wat tips . Draag geen platte schoenen altijd een hakje ( niet overdrijven ) dat scheelt net wat cm en je staat vaak wat rechter . Draag geen sigaretten pijp broeken krijg je dikke kont van en dik boven lijf . Draag boven donkere rustige kleuren met GEEN drukke prints . Een colbert of vest is ook prima dat geeft een V van voren maakt slanker, dan wel evt een fleurige blouse eronder . Maar geen overslag blazer met die dubbele rij knopen dat maakt extra massief . Dus in de zomer een lichte broek ( geeft lengte ) met geen wijde maar zeker geen smalle pijpen boven de schoen , draag nooit te korte broeken met lichte sokken maar dat geld voor iedere man . Draag je haar niet te plat boven op dus een luchtig wat los vallend haar liefst boven op in lagen dan komt het wat omhoog . Doe niet overdreven aan kracht sport ook al ligt dat je wel , zoek het meer in hardlopen enz . Succes .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100