Ik knipper altijd mijn eyeliner van mijn ogen af ook waterproof. Wat kan ik hier tegen doen?

Ik heb waterproof al geprobeerd en alles van verschillende merken ik knipper het er allemaal binnen 5 min vanaf. Ik gebruik altijd kohl potloden voor een lijntje onder mijn oog de lijn van mijn onderwimpers. Tip& tricks?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dit gaat er ook met 5 knippers vanaf:p probeer de echte eyeliner van hema eens zit in een puntig flesje, moet je wel even oefenen, maar blijft echt heel goed zitten! Of gewoon niet meer knipperen:P succes :) Toegevoegd na 1 minuut: Wat trouwens ook een beetje werkt om je kohl lijntje ook op het bovenooglid aanbrengen op de plek waar je oogleden elkaar raken en je onder lijntje iets lager(dus meer tussen je wimpers maken).

Eyeliner op de rand aan brengen, op de wimperaanzet en niet aan de binnenkant. Als je te ver gaat, dan wordt het idd vager door je traanvocht, je oog "reinigt" automatisch je oog.

Van het make up merk Mac verkopen ze bij sommigen Douglas' bijenkorf heb je een fluid liner kijk maar eens op Google van essence dat bij de kruitvat te koop is komt het ook in de collectie. Fluid liner zit in een potje en is een soort dik spul waar je je kwastje in dipt en aanbrengt op je ogen of water lijntje en blijft de hele dag zitten het is super !

Permanente make up?

Je kan oogschaduwbasis onder doen! Van etos of Hema. Of ander merk. En anders met kohlpotlood lijntje op je bovenste ooglid rekken en hier met zwarte oogschaduw over heen gaan!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100