Waar kan ik Converse met eigen ontwerp kopen?

Ik wil graag Converse schoenen kopen met een eigen gemaakte design, is er een adres of website in Nederland die deze droom kan verwezenlijken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zag laatst op Shownieuws dat je bij unickz, een bedrijf in Nederland, je Converse All Star kan ontwerpen. Zij hebben een eigen hand made customized collectie, en je kan op een applicatie op de webshop je eigen All Star ontwerpen. Upload je eigen foto of ontwerp of bedrijfslogo en design zo je eigen Converse. Ik zag ook dat hun hand made customizen met studs. En dat er heel veel BN'ers en DJ's op lopen. Volgens mij heeft unickz alleen een online shop maar dat moet je zelf even uitvogelen. Ik vind unickz echt een top concept en heb gelijk een paar besteld. Succes :-)

Bronnen:
http://www.shownieuws.tv/video/unickz-scho...
www.unickz.nl

Er is nog een manier waarop het kan, via deze site: http://www.winkelindeusa.nl/c-337248/converse-ontwerp-uw-eigen-allstars/ Die stuurt je door naar de site van Converse. Maar het staat er allemaal uitgelegd. winkelindeusa is een website gestart door een Nederlander die al 20 jaar in Amerika woont, hij heeft ook een facebook pagina. Het lijkt me een betrouwbare site, al kan ik niet uitleggen waardoor ik dit gevoel heb.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100