Waar kan ik deze oorbellen vinden?

Ik wil al echt heel lang deze oorbellen maar ik kan ze nergens vinden. Ik kwam ze tegen op internet, gewoon een plaatje. Zo ver ik weet heeft de Bijoux Brigitte deze oorbellen niet.. Weet iemand waar ik ze wel zou kunnen vinden, of een online shop waar ze eventueel op zouden kunnen staan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat als je zulke oorbellen wilt kopen, je echt naar een piercing shop moet gaan. Bijoux Brigitte lijkt mij niet de winkel waar je zoiets kunt vinden. Ik raad je aan om naar piercing shop On Edge in Den Haag te gaan. Ze hebben daar ongelofelijk veel plugs en waarschijnlijk ook (ongeveer) die van het plaatje. Als ze het daar niet hebben kunnen ze je vast wel de plek wijzen waar wel! Succes!

Bronnen:
Site van de piercing shop >> http://www.onedge.nl/

Ik raad je aan om op Etsy te kijken. Dit is een site met handgemaakte items. Als je gauges of plugs intoetst kom je er een heleboel tegen.(echte of fake) Hierbij een paar voorbeelden:)

Bronnen:
www.etsy.com

Deze oorlellen zijn echt super leuk dus ben ook gaan zoeken en vond deze. https://www.alloverpiercings.nl/artikel/steel-double-helix

Bronnen:
https://www.alloverpiercings.nl/artikel/st...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100